Teenagerens Tæppe

IMG_2739

IMG_2734 copy

Min ældste datter er vild med sort og pangorange og hendes værelse er indrettet derefter. Så da vi en dag i Bilka rundede garnhylderne, fandt hun den mest skrigende orange og en sort og spurgte om jeg ikke kunne hækle et tæppe til hende i de to farver? Jeg havde kun hæklet i knap et år, så lidet anede jeg HVOR lang tid det tager at lave et tæppe så stort som jeg fik slået op. Det tager jo en EVIGHED! Især når man, som jeg, kedes ved at lave det samme flere gange! Efter at have ligget stille henover sommeren, tog jeg tæppet frem igen her i efteråret, med det forsæt at det skulle være færdigt til 1. søndag i Advent. November var kun lige blevet november, førend jeg var blevet færdig. Det var en lang ventetid, for det jeg havde allermest lyst til, var at forære min store pige tæppet med det samme. Det var dog ventetiden og al besværet værd – glæden er stor både for hende og for mig, for hun bruger det hver dag.

Designet er helt simpelt men med et lækkert grafisk udtryk. Hvis du har lyst til at lave et selv, finder du opskriften på tæppet her.

Share:

2 thoughts on “Teenagerens Tæppe

 1. Hejsa

  Woow flot tæppe jeg er forelsket i det tæppe farver og hvor mange sort i start også orange? Jeg er nybegynder hæklet verden og kan laver tæppe men ikke færdig den er 72×35 fordi jeg stå og mangler beige farver fra søstre Grene de har ikke dem hjemmet og få desværre ikke mere øv øv hvad hedder garn du brug i Bilka ? Mvh Chalotte

  • Hej Chalotte,

   Garnet jeg har brugt til tæppet er Bumbo, og det fås i rigtig mange flotte farver. Du kan købe opskriften på tæppet her https://bymami.dk/produkt/taeppe-transferens/, der står alt det du har brug for at vide, hvis du vil lave et magen til 🙂

   Det er virkelig ærgerligt at løbe tør for garn, men der findes en masse hæklegrupper på facebook, der kan du prøve at efterlyse det garn du mangler. Det ser jeg ofte og jeg oplever at hæklefolket er virkelig søde til at hjælpe hinanden! Jeg håber du finder de nøgler du mangler.

   Venlig hilsen
   Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.