Tanker om 2016

bymami bymamidk blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern mandala mamidala 52 weeks of mandalas 52weeksofmandalas

bymami bymamidk blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern mandala mamidala 52 weeks of mandalas 52weeksofmandalasNu da 2015 er omme, har jeg gjort mig nogle tanker omkring hvad 2016 skal indeholde: At hækle er dejligt, men til tider også en smule kedeligt (når det er lige ud ad landevejen med den samme maske). At hækle mandalaer derimod, gør mig totalt glad i låget! Uanset om de er store eller små, helt runde eller med takker, så kan jeg ikke få nok!

#52WEEKSOFMANDALAS
Derfor har jeg besluttet, at mit største projekt i 2016, er at forsøge at hækle en mandala om ugen. Egne mandalaer, men også andres mandalaer, som er så smukke, at de er havnet på min ToDo.

Enkelte har allerede spurgt mig hvad jeg så vil stille op med mine 52 mandalaer, når året er gået – og mit svar er, at jeg endnu ikke ved det med sikkerhed. Jeg har mange idéer, men har endnu ikke besluttet hvad det skal ende med. Du kan følge min mandalarejse på Instagram under #52weeksofmandalas og indimellem vil jeg opdatere mandalaprojektet her på bloggen med nye billeder m.m. Nu tænker du måske, at du ikke kommer til at se andet end mandalaer fra mig resten af året; Du kan være ganske rolig. Der kommer meget andet end det!

Mandala No.1 ´Frozen Laguna´.
Følg årets mandalarejse #52weeksofmandalas på Instagram

FANTASTISKE FORSLAG
I forbindelse med Nytårskonkurrencen om 3x Bymami opskrifter, spurgte jeg jer hvad i godt kunne tænke jer mere af her på bloggen. Der kom så mange gode idéer på bordet, idéer og forslag som jeg gerne vil efterkomme, men jeg må sande, at jeg ikke kan tage fat på det hele og stadig gøre det ordentligt. Så jeg fortsætter som hidtil, og lader min inspiration vise vejen – godt hjulpet afsted af alle de fantastiske forslag i er kommet med.
En af de ting der længe har ligget mig på sinde, er at lære hvordan jeg gør en opskrift større eller mindre uden at skulle hækle hver og én. Det står højt på min ønskeliste for i år, så jeg kan give jer bl.a. Elefanthuen i flere størrelser end bare den ene.

BYMAMI CAL? OG GIVEAWAYS
2016 bliver forhåbentligt også året hvor den første Bymami CAL bliver udgivet. Aftalerne er ikke helt på plads endnu, men så snart alt falder i hak, kan i læse om det her på bloggen! Jeg håber i har lyst til at lege med!

Noget af det jeg synes allerbedst om sidste år, var den store glæde der var i at forære en masse dejlige hækleting og -sager væk – det vil jeg selvfølgelig gerne blive ved med i det omfang det er muligt. Du kan hjælpe, ved at blive ved med at dele Bymami.dk i dit netværk, via facebook, til din nabo og i din nørklegruppe! 

Hvad synes du? Hvilke hækleprojekter har du i tankerne for 2016? Jeg vil så gerne høre din mening!

Share:

2 thoughts on “Tanker om 2016

 1. Er vild med din mandala tanke og en CAL!

  Jeg har personligtsat mig for at lave tøj til mig selv.
  Men hold nu op det er kedeligt kun og lave den i stangmasker eller fastmasker. Er enig med dig i det at skifte farve og maske er fedt.

  Måske en mandala inspireret trøje i medium.. Og opfordre til upload med tagg så man kan se alle de super fede trøjer der er lavet.

  Ps. God ide med og lære det med størrelser på opskrifter, det er også en kamp her..

  Hilsen Svaneklink.

  • Hej Svaneklink,

   Mange tak! Dejligt at høre at det ikke kun er mig der synes om planerne.

   Jeg håber du finder på en masse flotte maskekombinationer til dit tøj, så du ikke løber sur i det. En mandalatrøje, hmmm… (så fik jeg gang i øverste etage!). Det er en fed idé, men mener du så ligesom de der cirkelveste/cardigans?

   Hvis jeg støder på et kursus eller en god side om størrelser, skal jeg nok give dig et vink 😉

   Venlig hilsen Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.