Stuart step by step

bymami hækle hæklet opskrift gratis freebie minion minions stuart pattern free crochet crochetedJeg har strikket en billedDIY sammen på nogle af delene i opskriften på Stuart, da der er flere der har skrevet til mig for at få hjælp til visse steder i opskriften. Der vil komme flere guides, bl.a. til Stuarts flyverbrille. Her er først en guide til hvordan foden hækles på buksebenet.
**UPDATE** DIY til Stuarts flyverbriller er nu klar og lagt på bloggen! Læs den gratis opskrift grundigt sideløbende, da billederne kun er vejledende og ment som en visuel hjælp til nogle af de vanskelige steder i opskriften.
**UPDATE 18/12-15** Guiden til Stuarts hænder er nu udgivet og er den sidste af de planlagte DIY’s. Billederne er vejledende og viser knudepunkter i den GRATIS opskrift. Som altid vil jeg elske at se jeres færdige minions! Jeg har en idé om at lave en hel side, dedikeret til jeres billeder af de minions i har hæklet efter min opskrift!

God hæklelyst!

DIY_minionben-15

bymami DIY_minionhand-01 bymami DIY_minionhand-02 bymami DIY_minionhand-03 bymami DIY_minionhand-04 bymami DIY_minionhand-05 bymami DIY_minionhand-06 bymami DIY_minionhand-07 bymami DIY_minionhand-08 bymami DIY_minionhand-09

Share:

7 thoughts on “Stuart step by step

 1. Pingback: Mighty Minion | Bymami

 2. Hejsa.
  Jeg kan ikke se billederne på hænderne til minions men sagtens se billederne til både brille samt ben.
  Hvordan kan jeg komme til at se billederne? På forhånd tak.

  Hvh
  Susanne Bjergner

  • Hej Susanne,
   Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Fejlen er rettet, så nu skulle du gerne kunne se hænderne også! 🙂
   Venlig hilsen Christine

   • Hej Christine.

    Jeg kan desværre stadig ikke se hænderne. Ville jo gerne printe ud, da det gør det lidt nemmere. Har ingen problemer med øjet og ben.
    Har du mulighed for at sende direkte til min e-mail adresse?
    Hilsen Susanne

    • Hej Susanne,
     Det har jeg desværre ikke mulighed for. Jeg har rettet dog fundet en fejl mere som jeg har rettet, så prøv og se om ikke det virker, ellers kan du prøve at rydde din browserhistorik.
     Jeg håber det lykkes for dig,
     Venlig hilsen Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.