Stor Større Stofgarn

Jeg elsker at hækle med stofgarn og en hæklenål størrelse XL. Arbejdet skrider hurtigt frem og det hæklede får en skøn struktur. Stofgarn er hårdt at hækle i og bliver meget hurtigt tungt at sidde med, men det er besværet værd. Spørgsmålet om hvad man egentlig kan lave med stofgarn dukker regelmæssigt op, så jeg har fundet et par gode sider med opskrifter (både gratis og mod betaling), med masser af inspiration til hvad du kan lave af stofgarn – mulighederne er mange – og listet et par stykker af dem herunder.

Hæklet kurv – gratis opskrift fra Boodles

Spring Princess Gulvtæppe – gratis DIY fra Bymami

Flotte gulvpuder – gratis opskrift fra Hoooked

Høj kurv eller taske – købeopskrift fra Bymami

Der findes mange flere opskrifter og muligheder, i princippet kan du hækle hvad du lyster i stofgarn, det bliver bare større. Meget større!

Nyttige links

Der findes et hav af gratis opskrifter til stofgarn på nettet. Du kan finde mange af dem på de store Brands’ hjemmesider og jeg har samlet et par af dem til dig her:

Hoooked
Boodles – Boodles findes desværre ikke længere, men der er en lille samling opskrifter her på Ravelry
Lion Brand

Derudover kan du finde en hel masse opskrifter, ved at bruge forskellige søgeord (kært barn har mange navne!), prøv fx. med stofgarn, t-shirt garn og  zpaghettigarn. På engelsk hedder det også flere ting: fabric yarn, t-shirt yarn, rug yarn. Prøv dig frem og find dine egne yndlings go-tos!

Share:

One thought on “Stor Større Stofgarn

  1. Pingback: Søanemone Tæppe | Bymami

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.