Spicy Mexican Chili.. på en hue?

Et af mine nytårsfortsæt, var at deltage i mindst to udfordringer. Det nye år var ikke synderlig gammelt, da jeg sprang ud i den første udfordring fra The Crochet Crowd: En fantastisk lækker hat, som kan bruges af alle (gratis opskrift på engelsk her). Den første hat strøg af nålen i en fart – eller det vil sige næsten! 10 masker og 3 rækker fra målet var der ikke mere af det lækre-lækre garn (100% merino fra Lana Grossa), som jeg havde købt for en evighed siden. Krise! Afsted til garnbiksen dagen efter og færdig blev den første. Min lille Spilop ser toplækker ud med hatten på og passer hende som smurt (Jeg har opdaget, at den er ligeså god med skyggen i nakken!)

bymamidk

Da jeg nu alligevel var ude og købe garn, var der jo liiiige et tilbud på noget ligeså lækkert garn – så kunne jeg også lave en til mig selv! For at udfordre mig selv yderligere, sprang jeg ud i en farvekombi jeg ellers aldrig ville turde begive mig ud i – hvertfald ikke medmindre det var for at kokkerere en grydefuld spicy mexicansk Chili:

chilicolorcombo

chili: thesoupcafe.net | garn: bymami.dk

 

Mit første forsøg blev da også derefter, det ligner en gang opkast (på mexicansk)… Striberne på den hue er da også trævlet op så mange gange, at jeg kunne have hæklet 3-4 hatte på den tid det har taget.

10917042_10204291631625512_1010338463541031861_n

Det hele hænger på striberne

Min pointe er, at du kan have brugt tid på at vælge de lækreste farver, lægge garnet op ved siden af hinanden og tænke ‘Mums, det er flot’, men hvis du ikke er lidt kræsen med dit stribearbejde, så er det ikke selvskrevet at du får et flot resultat. Kræs for dine striber, for farverækkefølgen og variation i antallet, så dit arbejde tager sig så godt ud som muligt!! Min hue er færdig – og jeg er tilfreds med resultatet. Det ligner ikke længere maveindholdet efter chiligryden, men chiligryden inden fortæring. Og dét er da lækkert!

bymamidk

 

Share:

One thought on “Spicy Mexican Chili.. på en hue?

  1. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui den er blevet sej!!! Og hvor har du ret i det skrevne! Det gælder sådan set ALT hvad man foretager sig, det skal gøres med omtanke og “kærlige følelser”
    Nu vil jeg på en lille rundtur her i dit univers!!!
    KNUS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.