Smukke Sukkulenter

I min vindueskarm er der bagende varmt om sommeren og iskoldt om vinteren. Og det der med at vande er jeg ikke så god til.. Der står en smuk glasbowle i vinduet, med knapt så smukt indhold, et par stædige, runkne kaktusser og komplet indtørrede sukkulenter, der engang var levende og saftige. Suk. Ikke et kønt syn, så jeg har længe leget med idéen om at hækle nyt indhold til bowlen. Jeg har brugt en af mine favoritter til sukkulenterne, Scheepjes Catona, denne gang fra Littlebugz*.
Hvorfor garnet er en af mine favoritter kan du læse mere om her, men lige i dette tilfælde er det især på grund af de mange flotte grønne nuancer Catona* fås i. Jeg kan godt lide grønne sukkulenter, men du kan bruge næsten hvilken som helst farve, sukkulenter rangerer fra de sarteste lyselilla over alien-agtige skrigende orange eller blågrønne gevækster, se bare her:colorful succulents Tilbage til hækletøjet: Det er blevet til 5 aldeles saftige og smukke sukkulenter, der kan varieres i det uendelige med farver og små detaljer:

bymami bymamidk hækleblog blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern gratis free freebies hæklede kreativ krea hånd håndarbejde håndlavet handmade sukkulenter succulents planter kaktus plants catus cactiDen fulde 6 sider lange og udførlige opskrift på alle 5 sukkulenter kan købes her og i samarbejde med Littlebugz* har jeg sammensat en farvepakke til opskriften, som kan købes til fast lav pris, en lille pakke med 25g af hver farve her* og en stor pakke med 50g af hver farve her*. Den ene, Bidende Stenurt (billedet herover) er en sjovt udseende sukkulent, som er supernem at hækle. Den bliver pænest hvis den laves i forskellige størrelser, prøv selv her:

DU SKAL BRUGE
Scheepjes Catona i farven Forest Green (412) (fås bl.a. her hos Littlebugz*)
En hæklenål str. 3.0 mm
En nål til at hæfte ender med

FORKORTELSER
Lm / luftmaske
Km / Kædemaske
Fm / fastmaske
Nm / næste maske
M / maske
X / gange

SÅDAN GØR DU
Slå hhv. (12), (18), (22), (28) og (36) lm op. Begyndende i 2. m. fra nålen hækles 3 fm i samme m. Fortsæt ned langs luftmaskerækken med 3 fm i hver lm (på vilkårlige steder kan hækles helt op til 5 fm i samme m, for at øge forskelligheden). Slut med en km i bagerste maskebue på en vilkårlig maske udfor der hvor du ender. Bryd garnet og hæft enderne.
Variation: Efter ca. 36 m hækles en ny luftmaskerække på 9–12 masker. Begyndende i 2.m fra nålen hækles *3 fm i samme m*. Gentag til den oprindelige luftmaskekæde er nået og fortsæt i denne med 3 fm i hver m, til enden er nået.

Lad mig se dine Bymami makes

Er der noget jeg ELSKER, så er det at se de ting i laver udfra mine opskrifter, for det gør mig helt glad i låget at vide at de opskrifter jeg bruger lang tid på at skrive ned også bliver brugt! Læg jeres billede i en kommentar herunder, del det på Bymamis facebook eller din egen Instagram under hashtagget #superbsucculent. Husk også at tagge @bymamidk på billedet eller i teksten på Instagram– så er du sikker på dit opslag bliver set!

Jeg bliver dæleme så glad når jeg ser jeres dejlige hæklerier <3

Sponsoreret

Denne artikel indeholder sponsorlinks*. Ved at trykke på dem støtter du bymami.dk og hjælper til der fortsat bliver udgivet gratis opskrifter på bloggen. Tak for din hjælp!

service-image

VIND GARN OG OPSKRIFT

Lige nu kan du vinde et lækkert kit med opskrift fra Bymami og garn til alle 5 sukkulenter fra Littlebugz. Se hvordan på Bymamis facebook!

Share:

4 thoughts on “Smukke Sukkulenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.