Om

Christine

Christine bymami

Designer, Illustrator & Grafiker.
Samler på idéer, garn og sære facts, som på forunderlig vis synes at klæbe til min hukommelse. Jeg elsker havet, at synge og at hækle. Jeg kan ikke tage en eneste armbøjning (det har jeg aldrig kunnet), men jeg hører gerne blues og rammer altid ved siden af når jeg kaster en bold. Jeg er mor til tre og foråret er min yndlingsårstid, for så er sommeren lige om hjørnet.

Bymami er mit kreative hækleunivers, for jeg bobler simpelthen over af konstant nye idéer. Jeg lægger stor vægt på farvevalg og materialer, stilen er enkel og funktionel, med et strejf af den hippie der bor i mig. Mine hæklenåle ligger sjældent stille, for der er altid gang i mere end et projekt. Og hvem er jeg så?

Grafiker, illustrator, designer og mor til tre lækre lopper. Højgravid og rastløs begyndte jeg at hækle i foråret 2013 og blev fuldstændig bidt af det. Som med de andre beskæftigelser jeg har tilegnet mig, elsker jeg at skabe. At kreere et smukt, sjovt eller finurligt produkt fra ende til anden. Den glæde jeg føler, når den sidste garnende er hæftet, er dét, der motiverer mig. At se lyset i mine børns øjne, når de får den længe ventede bluse på første gang, eller når de flyder i lænestolen med det hæklede yndlingstæppe..

OPSKRIFTERNE
Jeg har et panel af dygtige testhæklere, som tester mine opskrifter grundigt igennem inden de bliver udgivet. Skulle der alligevel snige sig en fejl ind, vil jeg sætte pris på at få det at vide, så jeg kan rette det. ‘Må jeg sælge de ting jeg hækler?’, spørger du så? Svaret er JA! Du kan frit sælge de ting du hækler udfra mine opskrifter, sålænge du ikke sælger eller reproducerer opskriften (eller dele af den). Hvis du sælger dine ting online, er det god skik at linke til bymami.dk sammen med dit opslag. Hvis du sælger på markeder eller privat, er det god skik enten at vedlægge et kort med teksten ‘design bymami.dk’ eller skrive det på mærkatet (hvis du har et).

COPYRIGHT
Al indhold, herunder tekst og billeder, på bymami.dk tilhører bymami og må ikke reproduceres, kopieres, videresælges eller distribueres på nogen måde, hverken på tryk (herunder fotokopiering) eller digitalt, uden skriftlig tilladelse. Bymami forbeholder sig alle rettigheder.