Oktober Giveaway

bymami giveaway konkurrence vind hækle hæklet hæklenåle knitproI to uger har jeg nu prøvet at hækle med disse silkebløde KnitPro hæklenåle fra Prym. Hæklenålene er venligst sponsoreret af Hobbii.dk, butikken for dig der elsker at strikke eller hækle – og jeg må sige at jeg er vild med dem!
De ligger utrolig godt i hånden og er af silkeblødt birketræ og aluminium. Hæklenålene glider nemt igennem maskerne, wirerne passer på alle størrelserne og er nemme at skifte. De forskellige længder er perfekte når du skal lave både pudebetræk, tæpper, sjaler eller huer (som fx. den tunesisk hæklede hue fra bogen Hæklede Huer af Sys Fredens, mere om den en anden dag!).
Sættet indeholder i alt 8 hæklenåle i størrelserne 3.5 – 8.0mm med udskiftelige wirer på 60, 80, 100 og 120 cm i et praktisk etui – og du kan vinde et sæt magen til!! Jeg har nemlig fået lov til at forære et sæt KnitPro hæklenåle til en af jer!

bymami giveaway konkurrence vind hækle hæklet hæklenåle knitpro tunesisk hæklingDu har to muligheder for at være med og dermed to chancer for at vinde de lækre hæklenåle. Så skynd dig at være med – du vil elske dette sæt uanset om du er nybegynder eller har hæklet i mange år. Du kan læse mere om hæklenålesættet her.

SÅDAN GØR DU
Der er som sagt to muligheder for at være med –  du må deltage begge steder og kan derfor få to lodder med dit navn på! Konkurrencen løber frem til den 25. oktober kl. 20.00 og vinderen vil blive annonceret snarest herefter.

Det du skal gøre er et eller begge af følgende (Jeg har gjort det nemt for dig at finde os, du trykker bare på navnet!):

 • SYNES GODT OM Bymami og Hobbii.dk på facebook
  (NB! Loddet er kun gyldigt når begge sider følges!)
 • FØLG @Bymamidk og @Hobbii.dk på Instagram
  (NB! Loddet er kun gyldigt når begge konti følges!)

Og det var det! Så er der kun tilbage at vente spændt på om det er dig der har vundet – og du må selvfølgelig gerne dele med dine venner, så de også kan få en chance for at være med, men det er ikke et krav..

Hækl og lykke!

Disclaimer

Bymami står udelukkende for annoncering af konkurrencen, vinderen trækkes via en uvildig applikation. Hobbii.dk sørger for at sende præmien til vinderen.

Vinderen er..

Vinderen af den store Oktober Giveaway er fundet, og det blev en heldig deltager fra facebook der vandt det flotte sæt tunesiske hæklenåle fra KnitPro!

Tillykke til Vinderen, som er:

Ingrid Bahnsen

Sponsoreret af

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0804/3097/t/39/assets/logo.png?5511039684846091772

Vinderen er fundet

Denne konkurrence er ikke længere aktiv.

Share:

33 thoughts on “Oktober Giveaway

 1. Hvor er det en flot gave. Ville vække stor lykke her. D. 25.10 skal jeg på kursus hos Sys Fredens for at lære tunesisk hækling. Kan kun en smule, og denne gang vil jeg gerne lære det “rigtigt” fra bunden.
  Glæder mig vildt. Da hækling er terapi for mig

 2. Jeg krydser også fingre, kunne godt tænke mig at prøve tunesisk hækling,
  jeg er også i gang med et primulatæppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.