Nye UFO kort


IMG_29691


UFO: U-Færdigt Objekt

Da jeg nu har været i gang med labels/banderoler til karkludene, synes også jeg ville lave to versioner af UFO-kortene. Hvis du ikke helt har styr på hvad et UFO-kort er, kan du læse mere om det i mit første indlæg her. I korte træk er det et lille kort du lægger ved de hækleprojekter du ikke hækler på lige nu, hvor der på kortet står alle de informationer du har brug for om projektet. Jeg er ofte helt sikker på at ‘Det kan jeg da godt huske’ – men det kan jeg faktisk aldrig når det kommer til stykket.

De nye Akvarel UFO-kort finder du her sammen med alle de andre PrintSelv. Så du aldrig mere må droppe et projekt fordi du ikke kan finde opskriften eller hæklenålen.

bymami_UFOkort-04

Som altid må du hellere end gerne dele og linke til opslaget her og fortælle at de her fantastiske kort findes lige her, men jeg vil gerne bede dig om ikke at lægge selve filen op på din egen blog/facebook osv. Tak 🙂

Translated printables

IMG_2944 copy (1)

Svenska
A big Thank You to @handmadebyyael for helping me translate!

Banderoler:
[download retro]
[download akvarel]

UFOkort:
[download retro]
[download akvarel]

English
Coming soon!

Share:

2 thoughts on “Nye UFO kort

  1. Hejsa. Er stor fan af dine Ufo kort. Jeg tilføjer dog håndskrevet på dem til strik hvilke række jeg er kommet til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.