Ny banderole

bymami bymamidk hækleblog blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern gratis free freebies hæklede kreativ krea hånd håndarbejde håndlavet handmade creative craft yarn garn karklud vaskeklud klude banderoler labels mavebælter etiketter print selv

Der er stille her på bloggen for tiden, livet er svært og der er ikke energi til alt det jeg gerne vil. Helt stille er jeg nu ikke, jeg laver stadig lidt larm på min Instagram og så kan i fange mig i Hækletips og Hjerterum hvor jeg nyder at se alle de smukke ting i viser frem!

Jeg øver mig også i at nyde alle livets små glæder – så for at fejre det smukke efterårsvejr vi har haft, har jeg lavet en helt ny banderole til jeres hæklerier i skønne efterårsfarver. Som noget nyt har jeg denne gang ikke sat vasketemperatur på, i håb om at i vil bruge banderolen til mere end hæklede klude: Brug den som det sidste pift på gaven til en du holder af, til hæklede huer, vanter, bamser.. Kun fantasien sætter grænser. Som med alle de andre, er den nye banderole til fri afbenyttelse, blot i husker at fortælle hvor i har den fra når i deler jeres billeder eller tipper andre med et link. Find de skønne banderoler lige her sammen med alt det andet PrintSelv.

God efterårsferie!

Share:

4 thoughts on “Ny banderole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.