Når hækletøjet bliver en UFO

Vi kender det vist allesammen; Et billede, noget lækkert garn, en opskrift eller en idé der lokker, så dét du sidder og hækler på bliver lagt til side for noget nyt og spændende. Og de der særlige masker, den der nålstørrelse der afviger fra opskriften, det kan du da SAGTENS huske…!! Eller nej, det kan du så ikke. For når endnu et projekt lige kræver din opmærksomhed og den nålstørrelse du ellers havde lagt sammen med det du hæklede på for to-tre uger siden, så er din elefanthukommelse pludselig ikke så elefantastisk mere, når du atter tager den der skrinlagte UFO frem af gemmerne. For var det en treer eller en firer du hæklede med? Og hvor var det nu du havde fundet den opskrift – på en eller anden blog, der linkede til en side, med et billede fra en anden side, som linkede til en tredje blog som havde set det på pinterest…?!

Løsningen er her, og den er ganske gratis. Jeg har lavet nogle søde små UFO-huskekort du selv kan udskrive, så du kan lægge et ved hvert af dine påbegyndte hækleprojekter. Hvert kort har plads til alle de informationer du har brug for at vide: Hvad mønsteret/opskriften hedder, hvor du har fundet den, hvad størrelse hæklenål du har brugt, hvilket garnmærke du benytter og sørme også garnets farve- og indfarvningsnr. (LOTnr.. )Så ikke flere glemte farvenumre eller trevlen gennem Moster Åse’s samling af 17  ringbind fyldt med gemte opskrifter, for det hele står lige dér på dit UFO-kort.

Se det er dæleme smart – alle Bymamis PrintSelv er blevet samlet ét sted, du finder dem på siden her.

bymami hækle UFOer print selv kort wip crochet cards

bymami hækle UFOer print selv kort wip crochet cards

Share:

5 thoughts on “Når hækletøjet bliver en UFO

 1. Hej

  Rigtig god idé.

  Jeg må indrømme at det er garnet der har fanget min opmærksomhed. Er det farveskift garn i bomuld? I givet fald hvilket mærke er det?

  Mvh. Anne-Mette

  • Hej Anne-Mette,
   det er (desværre) ikke bomuld, men indio (kan købes i Kvickly), 80% akryl, 5% alpaca, 5% mohair og 10% uld.
   Jeg bruger det til sjaler som det på billedet, det bliver rigtig flot synes jeg!
   Venlig hilsen
   Christine

 2. Jeg kan ikke Down load dine flotte ufokort. Jeg har helt sort skærm. Virker linket som det skal? Jeg vil så gerne have dem.
  Mvh
  Tina

  • Hej Tina,

   Linket virker, jeg har lige tjekket det for at være helt sikker. Du kan i stedet prøve at højreklikke på linket og vælge ‘Gem destination som’. Så gemmer du filen på din computer og kan udskrive den derfra. Jeg håber det virker for dig!

   Venlig hilsen Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.