Miryams taske

bymami bymamidk hækleblog blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern gratis free freebies hæklede kreativ krea hånd håndarbejde håndlavet handmade taske dametaske håndtaske skuldertaske hæklerier opskriftEn rigtig sød pige kontaktede mig en dag og spurgte om jeg kunne hækle hende en taske, en drømmetaske, sådan en til at tage over skulderen, med lodrette striber. Ikke for lille og ikke for stor men lige tilpas. Vi skrev endda noget frem og tilbage for at finde frem til det helt rigtige design og stødte også på nogle forhindringer undervejs – men ingen der ikke kunne løses! Projektet lykkedes til stor tilfredshed fra os begge og det er der kommet dette helt fabelagtige resultat ud af:
bymami bymamidk hækleblog blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern gratis free freebies hæklede kreativ krea hånd håndarbejde håndlavet handmade taske dametaske håndtaske skuldertaske hæklerier opskriftMiryams hæklede taske er en lækker og stilet dametaske med flotte detaljer, til at tage over skulderen og under armen. Tasken superflot i fx. karrygul med sorte hanke, en lys petrol eller som her, helt i sort. Bunden måler ca. 30×9 cm og tasken er dejlig rummelig uden at være for stor.

Hanke kan købes på fx. eBay, eller de kan skiftes ud med bælter og bæltespænder fundet i genbrug for et helt andet look. Med for, indvendige lommer og lynlås er det en helt perfekt dametaske, både til hverdag og fest! Opskriften er skrevet som tekst suppleret med detaljerede billedguides og figurer og kan fås her.

Mange tak for den smukke håndlavede taske er så glad for den ❤️❤️❤️❤️
Min drømme taske ???

Miryam

Share:

6 thoughts on “Miryams taske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.