Sten Cover

For nylig fik jeg en dejlig kasse garn ind ad døren fra Elmely Design – fuld af farverige fantastiske små 25g nøgler Scheepjes MaxiBonbon. Jeg har glædet mig til at få det på nålen og få det prøvet af, og er allerede i fuld gang med projekt No. 2 i nogle af de flotte farver! Du kan også være heldig og vinde de lækre små nøgler, for jeg har fået æren af at trække lod om 2x 10 nøgler i valgfri farver!! Se hvordan du deltager her på facebook eller her på Instagram

MAXI BONBON
Garnet er hårdt spundet 100% merceriseret bomuld, egner sig bedst til en lille nål og er perfekt til mere delikate hæklerier som blomster, blonder/kanter og luftige sommersjaler. Garnet splitter ikke fordi det er så hårdt spundet, heller ikke selvom jeg har trævlet op et par gange. Jeg er vild med det og de 87 farver spiller perfekt sammen – også med farvepaletten fra Scheepjes Catona, så de to garner er fabelagtige at mixe og matche med! Hvis 25g ikke rækker, fås de små nøgler også i en 50g udgave: Maxi Sugar Rush. Samme garn, samme farver, men mere af det.

Som små mellemprojekter hækler jeg indimellem overtræk til smukke og glatte rullesten jeg finder på Sydlangeland (og så efterlader jeg mine #astoneforasmile ude i naturen som små humørbomber, der forhåbentligt får et smil frem hos finderen) og netop sådan et har jeg hæklet af Maxi Bonbon. Du kan lave en magen til hvis du har lyst, læs videre herunder:

SPRING BLOSSOM STONE COVER

DU SKAL BRUGE
Maxi Bonbon i farverne Lemonade, Yellow Gold og Snowwhite
En hæklenål str. 1.5mm
En nål til at hæfte ender med
En rund sten på ca. 9 cm i diameter

FØR DU GÅR I GANG
Sten er selvsagt meget forskellige og Bymami kan derfor ikke garantere at opskriften passer som smurt. Du skal være opmærksom på om overtrækket passer henad vejen og kan tilføje/springe over en luftmaske på passende steder i opskriften. Overtræk på sten er smukkest når de sidder tæt og let strukket omkring stenen.

SÅDAN GØR DU

 1. Med Yellow Gold: Begynd med en magisk ring og hækl 2 lm (tæller som 1.m, er herefter ikke nævnt), 1 stgm, 1 picot [3 lm, km i 1.lm], *2 stgm i ringen, picot* 7x. Slut med en km i lm (16 stgm, 8 picots)
 2. *1 fm mellem 2 stgm, 5 lm* 8x (8 fm, 8 5lm-kæder)
 3. Med Lemonade: I en 5lm.kæde, 3 stgm, picot, 3 stgm, 3 lm* 8x.
 4. Med Snowwhite: I en 3lm-kæde, hækl [2 stgm,, 3 lm, 2 stgm], 5 lm* 8x
 5. Km hen til 3lm-kæden, i kæden hækl [2 stgm, 3 lm, 2 stgm], 1 lm, i 5lm-kæden hækl [2 stgm, 3 lm, 2 stgm], 1 lm* 8x
 6. Km hen til 3lm-kæden, i kæden hækl [2 stgm, 3 lm, 2 stgm], i 5lm-kæden hækl [2 stgm, 3 lm, 2 stgm]* 8x
 7. Km hen til 3lm-kæden, *1 fm, 5 lm* 15x, 1 fm, 2 lm, stgm i 1.m (16 5lm-kæder)
 8. *1 fm, 4 lm* 15x, 1 fm, 2 lm, hstm i 1.m (16 4lm-kæder) Hæft alle enderne med undtagelse af den du hækler med og træk det hæklede udenpå stenen. Hækl resten færdig på stenen.
 9. *1 fm, 2 lm* 15x, 1 fm, stgm i 1.m (16 2lm-kæder)
 10. *2 fm i hver kæde* (32)

# Tag dine billeder

Lægger du billeder ud af din smukke hæklede sten på Instagram eller Facebook? Så brug tagget #springblossomstonecover for at dele dit billede sammen med alle de andre der der har lavet denne sten! Husk at tagge @bymamidk også, hvis du vil være sikker på at jeg ser dit billede!

Share:

One thought on “Sten Cover

 1. Pingback: Hæklede påskesten | Bymami

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.