MandalaMani

Når jeg lægger billeder op af mine mandalas, bliver jeg ofte spurgt: Hvad skal du bruge den til? Oftest er svaret at jeg faktisk ikke ved det, jeg laver dem bare. Laver dem fordi de er helt vildt flotte og fordi det gør mig glad. En ekstra bonus jeg får ved at hækle mandalas er, at det er ren terapi for mig. Jeg glemmer smerterne for en stund, fordi det er så meditativt, et pusterum i en stresset hverdag med mand og børn – og mange smerter..

Hmm.. det blev du jo ikke klogere af. Så hvad bruger jeg dem til? Hvad kan DU bruge dem til? Der er helt enormt mange muligheder og jeg vil forsøge at komme med de allerbedste idéer her:

De helt simple
Mellemlægsservietter á la Moderne Mormor, Mundservietter, Dækkeservietter, Grydelapper, Pandeskånere (mellem stegepanderne så de ikke bliver ridset). Brug dem til at stille urtepotter, krukker og vaser på, som dug eller i bunden af brødkurven. Som måtte til badeværelset, legetæppe, gulvtæppe.

De lidt mere avancerede
Sy dem på et pudebetræk som pynt, på ryggen af en bluse, læg to sammen til en rund pude, lad dem pynte på lærredsposen. Hækl flere sammen og brug dem som bordløber eller hyggetæppe. Giv din gamle skammel et nyt betræk, montér den på et lærred eller i en ramme og hæng den op på væggen. Lim dem på små skumplader og lad ungerne bruge dem som trædesten til leg. Hækl to sammen til en taske, så du kan spare bæreposerne. Tilsæt fjer og perler og lav dig en drømmefanger.

Mulighederne er uendelige – kun fantasien sætter grænser..

Se flere eksempler fra et tidligere indlæg her.

En af mine engelske testere, @mbtsmbt0 har hæklet denne vidunderlige Sunny Day Mandala og lagt dette billede op. Det ser helt fantastiskt ud, synes i ikke? Sådan en vil jeg gerne have stående i min have!

Et billede slået op af @mbtsmbts0 den

bymami bymamidk blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern mandala mamidala 52 weeks of mandalas 52weeksofmandalas

Flere eksempler

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.