Mandala Workshop

bymami bymamidk blog hækle hæklet crochet crocheted diy opskrift pattern mandala mamidala 52 weeks of mandalas 52weeksofmandalas mandalaart art

IMG_4228Så er det en realitet: Jeg afholder Mandala Workshop på Midtfyn til efteråret. Jeg glæder mig kolossalt til at give glæden og ikke mindst roen i det videre til et hold kursister – og forhåbentlig at sprede min hang til hæklede mandalas.

I løbet af Workshoppen kommer jeg lidt ind på hvad det betyder for mig at hækle de farverige klatter der pryder vores hjem og hvorfor det gør mig så glad. Vi piller Mandala’en ‘fra hinanden’ og får indblik i grundteknikkerne i det at hækle rundt med mange farver og jeg deler ud af mine bedste tips til bl.a. farveskift og hæftning. Jeg vil komme ind på hvad de alt kan bruges til – og så skal vi selvfølgelig have det sjovt med at hækle mandalaer!

Der er ikke mange pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig her. Hvis du ikke helt ved om det er noget for dig, så kig forbi Delebutikken i Ringe på fredag d. 2. september fra kl. 17. Der vil jeg være at finde med mine Mandalas og svarer gerne på spørgsmål.

Vi ses!

Om kurset

Mandala betyder noget i retning af cirkel på Sanskrit. Uanset om man tegner eller hækler, er der noget beroligende og afstressende ved de gentagelser der er, rundt og rundt. Man behøver ikke tænke store tanker, men kan slappe af og lade sig falde ind i rytmen for hver ny omgang man tilføjer. Tilsæt en drys skønne farver og det er en fryd at sidde med! Vil du lære at hækle dine egne mandalaer?
De kan bruges til alverdens ting og sager – eller blot pynte i hjemmet som farverige klatter! Mulighederne er uendelige – se mere og bliv inspireret på bymami.dk.

For at få mest muligt ud af kurset skal du kunne de mest gængse hæklemasker (fastmasker, halve- og hele stangmasker).

Tilmeld dig her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.