In Bloom

I januar lancerede svenske Mijo Crochet sin første CAL: Et pudebetræk med navnet In Bloom. CAL’en er i 8 dele og ligger tilgængeligt på hendes blog Mijo Crochet. Nu er Mijo Crochet på kort tid blevet et stort hæklenavn både i Sverige og internationalt – og det er ikke uden grund: Hun kreerer fantastiske detaljer og tryller fabelagtige og smukke hæklerier frem fra hæklenålen.

foto: Mijo Crochet

Jeg selv hoppede også med på CAL’en og det er en super opskrift! Der er masser af billeder og gode beskrivelser. Og så er den inddelt i bidder der gør den rigtig overkommelig. Den færdige pude bliver vidunderlig og kan laves i et hav af farvekombinationer, den ene mere smuk end den næste. Så er du til puder – og hækling, så er In Bloom et MustMake!

På billedet her fra Mijo Crochet kan du se nogle af de smukke farvekombinationer og den færdige pude. Er de ikke vidunderlige!

Indtil nu har opskriften på In Bloom ‘kun’ været tilgængelig på svensk, engelsk, finsk, hollandsk og tysk, men ikke dansk. Det har jeg lavet om på! Selvfølgelig med tilladelse fra Johanna og det har været en fornøjelse at oversætte opskriften, da jeg ved at mange af jer ikke altid er trygge ved at give jer i kast med opskrifter på et andet sprog. Den danske version af opskriften på den smukke pude kan findes her på Mijo Crochet, sammen med alle hendes andre opskrifter.

Udover at oversætte In Bloom, har Bymami indgået en aftale med Mijo Crochet om at være fast oversætter, så henover det næste stykke tid vil alle Mijo opskrifter blive tilgængelige på dansk!  Så i kan godt støve hæklenålene af, vi begynder med sjalerne.

Og så må jeg vist hellere se at få mine puder færdige..

In Bloom på dansk

Den danske version af opskriften på den smukke pude kan findes her på Mijo Crochet, sammen med alle Johannas andre smukke opskrifter.

Bymami har indgået en aftale med Mijo Crochet om at være fast oversætter, så henover det næste stykke tid vil alle Mijo opskrifter blive tilgængelige på dansk!  Hvis du har ønsker til hvilken der skal være den næste i rækken, så skriv til mig. så skal jeg se hvad jeg kan gøre.

 

Share:

2 thoughts on “In Bloom

    • Hej Birgit,
      I originalopskriften er det Catona fra Scheepjes, hvor jeg har valgt at hækle i Maxi Bonbon (også fra Scheepjes). Maxi Bonbon er en del tyndere end Catona og puden bliver derfor væsentligt mindre. For at opnå den angivne størrelse i opskriften vil jeg anbefale at bruge Catona eller et andet regulært bomuldsgarn.
      Vh Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.