Har jeg nu husket det hele?

Jeg følger en utrolig dygtig hækler og fotograf på instagram: MaritParit med bloggen Mjukdesign. Hun bruger de lækreste farver til sine delikate kreationer.Og så har hun  en fantastisk smuk måde at garnbombe Norge på. Så stiligt og smukt faktisk, at det er misundelsesværdigt. Så smukt, at jeg er nødt til at gøre hende kunsten efter i Danmark. Og det er der kommet en hel lille historie ud af, læs bare her:

Mandag

IMG_5459

Stålsat på at komme ud med en lille garnbombe i dag, hæklede jeg til klokken meget sent i nat. Lillefisen vågner da jeg endelig kommer i seng, og den næste halvanden time går med at få sparket dynen af og blive hevet i håret (og aet lidt på kinden).
Mandag morgen helt alene med en morgenfrisk Spilop, for manden stod op 4.15 og tog på arbejde 183 km væk.
Smøre madpakker, og afsted i vuggestuen, telefon, penge og garnbombe i lommen, flyverdragt, skiftetøj, sutsko, sutter, vanter, hue, støvler i en pose og en utålmodig baby under armen. Har jeg nu husket det hele?
Op på cyklen, hjulet snurrer…Aflevere i vuggestuen, glædeligt gensyn og godt nytår! Kysse farvel, hilse på dukken, lægge ting i garderoben og madpakker i køleskabet. Har jeg nu husket det hele? Ud til cyklen, trække vejret dybt, aaaaah, afsted til vandet, tømme hovedet for tanker og nyde roen.
Finde det perfekte sted, fingrene i lommen… Ingen garnbombe. Fingrene i lommen igen, pung tjek, telefon tjek, nøgler tjek. Garnbombe… Utjek. Rode lommer og jakkefor igennem igen, cykelkurven. Ingen garnbombe. Sukke dybt, nyde udsigten, forsøge at mærke roen, træde i en lort, cykle hjem.
På køkkenbordet ligger garnbomben og smiler til mig da jeg træder ind ad døren.
Nu skal jeg have mig en kop kaffe – og en lur! Og så skal jeg hækle når jeg vågner…

 

***UPDATE***

Tirsdag

IMG_5468

Det lykkedes mig at huske stenen i dag. Og nu ligger den lige så fint og venter på at bringe smil og glæde. Og jeg har fået endnu en dosis morgenhav, diset og gråt, men alligevel smukt. Det er ikke sidste gang jeg gør det her..

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.