Giveaways

Lad det være sagt: Jeg ELSKER at lege julemand og at give gaver. Derfor søger jeg løbende sponsorer til Bymami, så jeg kan dele ud af både hæklelyst og -glæde til jer der læser med på bloggen og jer der følger med på facebook og Instagram.

Kæmpestor tak til alle de gavmilde sponsorer, uden dem var det ikke muligt at lave så fede Giveaways!

Du kan læse anmeldelser af de forskellige produkter her.

Hækletips og Hjerterum

Som i nok ved, har Tante Tråd og Bymami hæklegruppen ‘Hækletips og Hjerterum’ på facebook, hvor vi i fællesskab øser ud af vores kærlighed til hækling. Gruppen er for alle med hang til hækling og tilbyder hjælp, tips og gode råd. For at gøre lidt ekstra for gruppens medlemmer, har jeg søgt sponsorer til gruppen, så vi kan forære en masse dejlige ting væk. Jeg har haft heldet med mig, jubiii!, så i kan glæde jer til en masse lækre Giveaways det næste stykke tid!

Hvis du har lyst til at være med i vores fantastiske hækleforum – og måske være så heldig at vinde nogen af alle de utroligt lækre præmier, så finder du gruppen her. Vi glæder os til at se dig og dine hæklerier derinde!

Sponsorer

Klematis

IMG_3930

Forlaget Klematis, Danmarks største udgiver af hobbybøger, har sponsoreret en hel stak hækle- og strikkebøger.

Filato.dk

Garnparadiset Filato.dk har sponsoreret 3x gavekort til en samlet værdi af 750,- til alt hvad hæklehjertet begærer fra webshoppen eller butikken i Præstø, hvor Stine og Lennart står klar til at hjælpe med lige det du mangler.

Kukuk.dk

Kukuk, familiedrevet onlineshop for strikke- og hækleentusiaster, har sponsoreret 2 lækre pakker, hver bestående af et sødt hæklekit fra Hoooked, 6 ngl. Drops Safran og et Drops sommerkatalog med opskrifter.

ByLind

ByLind sælger ikke kun hæklebøger og -tilbehør, garn og hobbyartikler, men også færdighæklede ting til bl.a. køkken og baby – og har sponsoreret den flotte bog Hæklelyst.

Rito.dk

Rito.dk har sponsoreret blokkemåtter og T-pins fra KnitPro, som er kendt for kvalitet. Godt at have ved hånden hvis du hækler mange lapper og gerne vil give den en tand ekstra på lækkerheden.

Emooto

bymami giveaway emooto

Emooto, moderne webshop med kvalitetsgarner, har sponsoreret lækkert økogarn fra danske BC Garn: Alba, et skønt økologisk bomuldsgarn og ren luksus med det økologiske uldgarn Semilla.

Sponsorer

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.