Giveaway: Latter Leg & Luftmasker og Himmel, Hav & Hæklede Halstørklæder

Latter, Leg & Luftmasker (2023) og Himmel, Hav & Hæklede Halstørklæder (2021) af Maria Buck Jensen

Skal der ligge hæklebøger under juletræet i år, enten til dig selv eller nogen du holder af? Så læs med her, for jeg har fået lov til at give et eksemplar af hver af de smukkeste hæklebøger jeg har set til dato væk.
Himmel, Hav & Hæklede Halstørklæder og Latter, Leg og Luftmasker er fulde af opskrifter, tips og forfatterens egne tanker og overvejelser. Og det er jeg ret vild med, for det inviterer dig ind i et personligt hæklerum sammen med Maria Buck Jensen, som har skrevet begge bøger.

Mine babydage er forbi og der er desværre ingen småbørn i familien længere, men Latter, Leg & Luftmasker, en samling på 10 søde, sjove og praktiske opskrifter til baby, og den fik mig helt til at længes efter at hækle småt igen. Fra praktisk suttepose, over beklædning, til et kærligt svøb så kommer bogen hele vejen rundt. Undervejs opfordres du til at bryde mønsteret, skifte farverne ud og gå din egen vej – samtidig med at bogen foreslår farvekombinationer og alternativer til hvordan du med små tweaks kan ændre hele udtrykket.

Himmel, Hav og Hæklede Halstørklæder er perfekt til årstiden, med opskrifter på tørklæder i alle afskygninger. Om du så er til farver, striber eller simplicitet – bogen kommer hele vejen omkring med sine 11 opskrifter, sine utroligt smukke billeder, tanker og et guidet, personligt eventyr ud i naturen i Danmark dejligst.

FÅ BØGERNE MED RABAT
Både Latter, Leg & Luftmasker og Himmel Hav & Hæklede Halstørklæder er lige til at hoppe i og hækle fra, men indbyder også til at bladre og fordybe sig i. De smukke bøger fås hos bl.a. www.muusmann-forlag.dk og fordi du følger med her, kan du bruge rabatkoden ‘hækle25’ og få 25% rabat på begge bøger helt frem til den 31/12-23.

Konkurrence

VIND ET EKSEMPLAR AF BEGGE BØGER:
Du kan vinde et eksemplar af begge bøger, Himmel, Hav & Hæklede Halstørklæder og Latter, Leg & Luftmasker. Konkurrencen løber på Bymami’s facebookside og på instagram – du kan deltage begge steder og fordoble dine chancer. Du skal blot ‘synes godt om’ opslagene og skrive en kommentar med svaret på følgende:

Hvornår er bøgerne udgivet?

Svaret finder du i artiklen ovenfor, eller her. Du må som altid gerne tagge og dele, men det er ikke et krav!

Jeg trækker en vinder den 1. november 2023 kl. 20 og vinderen får direkte besked. Muusmann Forlag er så søde, at de har lovet at sende præmierne afsted til den heldige vinder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Del gerne konkurrencen ved at bruge linket til siden her, så bliver jeg så glad!

Hækl og lykke!


Denne artikel indeholder sponsorlinks. Ved at trykke på dem støtter du bymami.dk og hjælper til der fortsat bliver udgivet gratis opskrifter og giveaways på bloggen. Tak for din hjælp!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.