Giveaway & Godt nytår

Tak for 2015! Når jeg sidder her og tænker tilbage, er der sket enormt mange store ting i løbet af det sidste år: Ny blog med nyt look, masser af kreative stunder – godt krydret med inspiration fra både facebook, google og den instagram-konto jeg oprettede til Bymami for et år siden, nye opskrifter (heraf mange af dem gratis) og en sponsor!

Hvis jeg skal samle op på mine favoritprojekter fra årets løb, så må det blive disse:

Fra øverst tv.
Bær Sorbet Halsedisse, Chunky Baby Hexies, Starflower Mandala, Starlight Starbright Mandala, Uglerangle, Elefanthue, Stuart Minion, Winter Wonderland Mandala, Summer Dreams Mandala, Granny Taske, Havfruetaske, Edwards Menageri, Anemonetæppe, Spice of Life CAL, Bedstefars Miniaturetæppe, Mormors Kurv.

Mange af tingene har deres helt egen historie og bringer minder frem her ved årets afslutning:

  • Havfruetasken hæklede jeg på opfordring til et familiemedlem, som desværre ikke nåede at have glæde af den særlig længe. Vi vidste godt at det gik den gale vej, så jeg lagde en masse kærlighed i hver maske og jeg ved at hun blev virkelig glad for den.
  • Spice of Life-tæppet var min Fastergave til min lille ny niece – som jeg fik pludselig travlt med at gøre færdigt, selvom jeg var i god tid, for hun er en travl lille dame som ikke ville vente til termin!
  • Mine Mandalas, som er så fornøjelige at lave og som gør mig glad i låget med alle de dejlige farver (du finder ikke opskriften på dem alle, men det er en overraskelse, som forhåbentlig bliver klar i 2016!). Stakken vokser støt – og min kæreste ryster på hovedet hver gang jeg lægger en ny i bunken.. Men det må han lære at leve med, de er kommet for at blive!

2015 har også budt på noget af en rejse på de sociale platforme. Især er jeg forundret – og meget benovet! – over hvor mange af jer der kigger med på de projekter jeg har i gang. Det er virkelig fantastisk og jeg sætter stor pris på hver og én af jer der følger med, hvadenten det er her på bloggen, instagram eller på facebook. Tak til jer!

Noget af det der har glædet mig mest (udover at hækle, selvfølgelig!) er at jeg har fået lov til at forære en masse dejlige og flotte præmier væk til en masse af jer. Det har været en fest at glæde andre, så en helt særlig tak til Hobbii.dk for at have sponsoreret mange fine præmier!

Image

Giveaway

Her fra Bymami vil jeg ønske jer et forrygende 2016 fuld af inspiration og skønne hækleprojekter!

For at slutte året på festlig vis, forærer jeg én valgfri opskrift til tre heldige hæklere – en her på bloggen, en via Instagram @bymamidk og en via facebook!

Du skal bare fortælle mig i en kommentar herunder hvad du gerne vil se mere af på Bymami.dk for at være med!

Godt Nytår!

Vinderne er..

De tre vindere af konkurrencen er fundet. Stort tillykke!

På facebook: Gitte Møller Sørensen
På Instagram: @b_s_moller
På bloggen: Lone Runge Karlsen

Share:

2 thoughts on “Giveaway & Godt nytår

  1. Jeg er ikke så god til at følge en opskrift da jeg lære ved at se hvordan det skal gøres derfor vil flere billeder af hvordan du gør hjælpe mig og sikkert også andre godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.