Gave til min Moster

IMG_4776

Min Moster havde fødselsdag for nylig, og jeg var helt blank. Hvad giver man til en der har alt? For noget tid siden havde jeg købt det her fantastiske Zpaghettigarn (ikke fordi jeg som sådan havde brug for det, men det lå bare dér på hylden og tiggede mig om at tage det med hjem!), i en lækker petroleumsblå og en antik hvid. Så jeg besluttede mig for at hækle en oval kurv i de to vidunderlige farver og fylde kurven med lidt gode sager. Håndtagene drillede, og først tredje eller fjerde gang blev de som jeg havde forestillet mig dem. Kurven endte med at blive rigtig fin og min Moster blev meget glad for den.

I finder opskriften her.

Se hvordan du laver en helt lige bund med en fed syningseffekt her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.