En kædeløs start

Når du begynder på et nyt hækleprojekt som fx. et tæppe eller et halstørklæde, kan det tage en evighed at slå luftmasker op og hækle i dem bagefter for at få første række. For slet ikke at nævne hvor irriterende det er når antallet og længden ikke stemmer..
Så ikke mere af det: Du kan nemlig hækle hele første række uden først at hækle en kæde af luftmasker! I denne video viser jeg hvordan du gør med både fastmasker, halve stangmasker og stangmasker. Trin for trin billedeguide efter videoen.

Del:

5 thoughts on “En kædeløs start

  1. nøøøj, hvor smart DET kan jeg bruge, glad for jeg tilfældigt kom “forbi” din blog via print banderoler google søgning. :).

  2. Pingback: Summer Blues Bag | Bymami

  3. Nu spørger jeg måske dumt, men man er jo stadig nødt til at tælle så? 🤔🙈 og tæller aller første maske med så eller er der andet som der skal tages højde for der?

    • Ja, selvfølgelig skal du tælle, ellers ved du jo ikke hvor mange masker du har 🙂 Første maske tæller med, nøjagtigt som de resterende. Men du slipper for at lave en luftmakekæde først, som du så hækler i efterfølgende – her gør du begge dele på én gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *