Anmeldelse: Edwards Menageri

Image

Posten er kommet med en pakke fuld af lækkerier fra Hobbii.dk. som har været så fantastiske at sponsorere Bymami! I pakken er der blandt andet en megalækker GiveAway (som vil blive annonceret på Bymamis InstaGram og Facebook meget snart og som du kan læse en lille smule mere om længere nede i dette indlæg).

Jeg har modtaget en masse nøgler af det nye DROPS Loves You No.6 i alle 18 smukke, lidt støvede, trendy farver! Garnet er silkeblødt og ikke nær så tykt som forgængeren – og sikke nogen farvekombinationer man kan trylle med. Jeg glæder mig til at få det på hæklenålen så snart jeg hitter på noget spændende at bruge det til! Jeg har allerede en spirende Mandala i tankerne – eller måske den nye Spice of Life CAL fra Cherry Heart i en mindre udgave!

TIL BOGREOLEN
I kassen lå både hæftet Hæklede Huer af Sys Fredens og bogen Edwards Menageri af Kerry Lord. Sidstnævnte fandt jeg så spændende at jeg måtte i gang med at hækle et af dyrene med det samme!

bymami hækle hæklet hæklebog anmeldelse crochet crocheted review edwards menageriValget faldt på Jordsvinet Jørgen, hæklet i naturfarver med Lima og Karisma fra DROPS (sponsoreret af Hobbii.dk), som er ganske fortræffelige alternativer til det garn der er nævnt i bogen. Uldgarnet er dejligt at arbejde med og det færdige hækledyr bliver fantastisk blødt og lige til at kramme. Hos os har Jordsvinet (og garnet) bestået til UG og er blevet aet, kysset og taget godt imod i familien af en ellevild toårig Spilop. De to store har også lagt billet ind på hver deres hækledyr fra Edwards Menageri. Jeg hækler dem med glæde, for det er virkelig en samling elskelige kræ!

IMG_9630Med over 40 dyr i flere sværhedsgrader er der rigeligt at gå i gang med, både for begyndere og garvede hæklere. Bogen er delt op i tre kapitler, hvor det for hvert afsnit bliver lidt mere avanceret. Jordsvinet er fra andet afsnit og altså ikke sværere end at du kun skal kunne skifte farve undervejs.
Jeg kunne ikke helt forlige mig med at skulle bladre frem og tilbage mellem grundopskriften og jordsvinets dele, men det er alligevel let at se bort fra fordi bogen er virkelig lækkert sat op, med flotte fotos og illustrerede anvisninger på hvordan du bedst fylder og monterer. Jeg vil stærkt anbefale at læse bogen igennem fra ende til anden inden du begynder at hækle fra den, da der er mange gode tips og tricks, f.eks til hvordan du varierer hækledyrene i det uendelige. Om ikke andet, så læs den for fornøjelsens skyld: Der er små sjove personlige forklaringer til hvert dyr, som er ganske morsomme!
Edwards Menageri er en fantastisk bog – og bliver ganske sikkert ikke den eneste af Kerry Lord i min bogreol!

Sys Fredens flotte huer skal nok holde ørerne varme på min familie til vinter, mere om hæftet og opskrifterne får i på et senere tidspunkt, når jeg har hæklet mig igennem nogle af opskrifterne.

GIVEAWAY – GLÆD DIG!
IMG_9644Det er ikke helt slut med de lækre sager  – hvis du er til tunesisk hækling eller har lyst til at prøve kræfter med det, så læs endelig videre! Jeg har fået lov at prøvehækle et utrolig lækkert sæt KnitPro hæklenåle fra Prym. Hæklenålene er i silkeblødt birketræ og aluminium og sættet indeholder i alt 8 hæklenåle i størrelserne 3.5 – 8.0mm med udskiftelige wirer på 60, 80, 100 og 120 cm i et praktisk etui – og du kan vinde et sæt magen til! Så følg med på Bymamis Facebook og/eller Instagram, hvor jeg meget snart vil annoncere denne GiveAway sponsoreret af Hobbi.dk.

Sponsoreret af

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0804/3097/t/39/assets/logo.png?5511039684846091772

Godt at vide

Har du allerede bogen Edwards Menageri, eller tænker du at købe den? Så vil du sikkert gerne vide, at du kan hente en detaljeret samleanvisning, opskriften på et ballerinaoutfit til elefanten BIRGIT og en baby til kænguruen SHEILA ganske gratis på TOFT shop.

Share:

One thought on “Anmeldelse: Edwards Menageri

  1. Pingback: Giveaway & Godt nytår | Bymami

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.