Bymami hækler for Knæk Cancer

kc_badge_vi_stctter_2016Vi kender den alle, kræften. En grim sygdom, der ikke skelner mellem alder, religion eller hudfarve, men rammer vilkårligt og alt for ofte ubarmhjertigt.. Og vi har alle haft den inde på livet, nogle tættere end andre. Da jeg selv har mistet både min Farmor og senest min Morfar, som begge var noget helt særligt i mit liv, var jeg egentlig ikke i tvivl da Tine fra Tante Tråd spurgte mig om ikke jeg ville lave en ‘rund’ opskrift til ‘Vi hækler for Knæk Cancer‘ – et super initiativ hun har stablet på benene for en god sag, nemlig Knæk Cancer. Hun har i skrivende stund samlet mere end 19.000,- kr. ind ved at sælge sine opskrifter med Knæk Cancer-blomsten, samt sine hæklede grydelapper og karklude  – Sådan Tante Tråd!!

Det indsamlede beløb går ubeskåret til Knæk Cancer

Det projekt vil jeg gerne bakke op om og være en del af, så derfor har jeg designet en hæklet coaster med Knæk Cancer blomsten på. Alle indtægter fra salg af opskriften går ubeskåret til Knæk Cancer, ligesom al salg af de færdighæklede coastere vil gøre det.
Opskriften sælges her sammen med Tante Tråds egne opskrifter. Reglerne for privat salg af færdighæklede coasters er de samme som for Tante Tråds opskrifter (læs mere her). Vær med til at støtte det gode formål og køb opskrifterne allerede i dag!

Køb opskrifterne her

bymami_tantetraad

Som noget nyt..

..kan du nu også støtte Vi hækler for Knæk Cancer ved at købe opskriften Fireworks Mandala. Frem til Knæk Cancer showet i uge 43 donerer Bymami samtlige indtægter fra salget af opskriften til Tante Tråds indsamling, som har samlet over svimlende 60.000,- ind pr. dags dato (2. okt). Det er simpelthen så vanvittig flot og det bakker jeg gerne op om!! Køb opskriften allerede i dag og støt den gode sag – sammen gør vi en forskel!

No. 32 Fireworks

vihaeklerforknaekcancer-01-01

12961410_1721594504751172_7446662994275535670_o (1)tantetraad

Vil du hjælpe 'Vi hækler for Knæk Cancer'?

‘Vi hækler for Knæk Cancer’ kan altid bruge din hjælp. Vi har brug for hæklere der vil hækle efter opskrifterne til salg og vi har brug for ambassadører, der vil sprede kendskabet til indsamlingen. Har du en garnbutik, kan du hjælpe os ved at sponsorere garn og/eller sælge opskrifterne i din butik.

Vi kan desværre ikke sende sponsorgarn til faste hæklere i øjeblikket, interessen for indsamlingen har været så stor, at vi slet, slet ikke kan følge med!

Hvis det har interesse, så skriv til Tante Tråd eller Bymami – så tager vi den derfra!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.