#52weeksofhexies

Tilbage i 2016 begav jeg mig ud i et årslangt projekt, #52weeksofmandalas med en hæklet mandala om ugen. Nu er det tid til endnu et eventyrligt årslangt projekt for 2018 hvor jeg hækler én sekskant om ugen, altså #52weeksofhexies. Yay! Planen er at hækle/designe en ny sekskant hver uge, som til sidst bliver hæklet sammen til et tæppe – der kommer til at hedde ’Valkyrie’. Hver hexie (sekskant) bliver opkaldt efter figurer, både valkyrier, norner og gudinder (i fri fortolkning) fra den nordiske mytologi. Om tæppet bliver i én slags garn eller flere forskellige har jeg endnu ikke besluttet mig for, vi får se hvor hjertet bærer mig hen. Jeg kan ikke garantere at der kommer opskrift på alle hexies, men jeg vil gøre mit bedste. Af samme grund er opskrifterne pga. tidspres ikke læst igennem og testet inden de bliver lagt ud på bloggen, så hvis du falder over en fejl må du meget gerne skrive til mig, så jeg kan få det rettet!

Forespørgsler til opskrifter på sekskanterne: Alle opskrifter er Bymamis egne designs, medmindre andet er nævnt. Sniger der sig evt. opskrifter fra andre designere ind, vil disse være behørigt krediteret under billederne og kan findes ved at søge på google.

Vigtigt at vide om sekskanterne: Nogle sekskanter slutter på 60 masker, mens andre slutter på 66 masker. Dette udligner sig når tæppet hækles sammen til sidst. Samtlige hexies hækles i den lækre, uldne Drops Lima, som de søde mennesker fra Hobbygarn har været så venlige at sponsorere til projektet her. Jeg hækler tre styk af hver hexie, garnet vælges alt efter humør og fra uge til uge, så der findes ikke en færdig indkøbsliste til garn. Hækler du med, så brug hvad du har eller køb noget Lima, det er et vidunderligt garn og fås i en masse dejlige farver! 🙂

Links til alle færdige hexies: Brynja, Hildur, Urd, Groa, Jord, Var, Verdande, Runa, Alva, Audhumbla, Grid, Freja, Fylla, Astrid

#52weeksofhexies

Hvis du hækler med

Der er ikke noget der glæder mig mere end at se mine opskrifter i brug, så hvis du hækler med på hexierne, så del gerne! Læg dit billede i en kommentar herunder, del det på Bymamis facebook eller din egen Instagram. Husk at tagge @bymamidk på billedet eller i teksten på Instagram og brug meget gerne taggene #valkyrieblanket og #52weeksofhexies – så er du sikker på at jeg ser dit opslag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.