#52weeksofmandalas

I starten af året satte jeg mig for, at jeg for hver uge i 2016 ville hækle en mandala. Mine egne, både nye og gamle, men også andres mandalaer. Min bunke af mandalaer vokser stille og roligt uge for uge og det er et totalt glad-i-låget projekt.
Inspiration til farver kommer fra verden omkring mig, fra naturen, en smuk gammel dåse eller min Mormors tapet. Jeg kan til stadighed forundres over at man kan hækle den samme mandala igen og igen, men blot ved at skifte farvepaletten bliver de aldrig ens.. Det er da vidunderligt!

På siden her vil jeg, som året går, tilføje billeder af mine #52weeksofmandalas. Hvis du ikke kan vente på en opdatering kan du følge med på min instagram.

Der er kommet flere forespørgsler på opskrifter til mandalaerne: Alle opskrifter på Bymamis egne designs vil blive udgivet i en bog. Jeg har pt. ikke nogen dato for hvornår den er færdig. Mandalaer fra andre designere er nævnt under billederne og kan findes ved at google navnet på mandalaen og designeren. Ikke alle er gratis!
Bymami har udgivet opskriften på Summer Dreams Mandala, Winter Wonderland Mandala, Sunny Day Mandala og Fireworks Mandala. Alle Bymamis opskrifter finder du her.  Der er gratis opskrifter på Starflower Mandala og ForårsPrinsesseTæppet, samt små kulørte coasters her.

#52weeksofmandalas

Share:

4 thoughts on “#52weeksofmandalas

  1. Pingback: Bymami

  2. Pingback: Nyt år – nye projekter | Bymami

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.