Sponsor

Tak for din interesse i min blog!

Har du en hæklebog, en opskrift, noget spændende garn eller andet hæklerelateret du gerne vil have anmeldt – så skriv til mig. Jeg vil hjertens gerne være dig behjælpelig.

Hvis du har lyst til at involvere dig på anden vis, kan du fx. sponsorere en giveaway; det alletiders for at øge kendskabet til dit lækre produkt. Giveaways genererer en masse trafik, omtale og goodwill. Så skriv til mig hvis du har noget (hæklerelateret) du gerne vil forære væk.

Kunne du tænke dig at blive fast garnsponsor for bymami, så har jeg en annonceplads i højre sidebar til dit (hæklerelaterede) produkt på min side. Af designmæssige årsager kun statiske annoncer, i formatet 245x245px. Hvis du har brug for hjælp til at designe din annonce, så behøver du ikke lede længe – det kan jeg klare for dig, helt gratis! OBS, NYE TAL***: Bymami.dk har på en måned over 10.000 sidevisninger, primært garnglade kvinder i alle aldre med hang til hækling og andet håndarbejde. Størstedelen fra Danmark, men der er også en del engelsksprogede besøgende. Derudover er der knap 2.000 følgere på instagram og lige knap 600 følgere på facebook pr. 15. september 2015. Disse tal er støt stigende.
Endvidere er Bymami stifter af facebookgruppen ‘Hækletips og Hjerterum’. En gruppe for alle hækleinteresserede, nybegyndere og øvede, hvor man kan finde hjælp, inspiration eller opmuntring og vise sine smukke hæklerier frem til ligesindede.

**TAL PR. 20/05-2016** Flere end 7.500 følgere på Instagram, 2.500+ følgere på facebook og mere end 100.000 sidevisninger pr. måned.
**TAL PR. 01/01-2017** Flere end 11.600 følgere på Instagram, 3.300+ følgere på facebook og mere end 100.000 sidevisninger pr. måned.

Bliv Garnsponsor til en Mandala

bymami hæklet hækle mamidala mandala doily opskrift hæklede flacon crochet crocheted colorful mange farver farverig

Du kan sponsorere garn specifikt til en #Mamidala. Har du dit eget garnmærke er det en super måde at få omtale af dit garn på online!

Du får:
Eksponering på

  • Facebook
  • InstaGram
  • Bymamis blog

Masser af god omtale, både før, under og efter skabelsesprocessen!

Du vælger selv både farverne og garnet du sender. Ingen akryl!
Endvidere får du mulighed for, i samarbejde med Bymami, at komponere et ‘hæklekit’ med en færdig opskrift (dette skal aftales nærmere). Mine opskrifter indeholder skrevne anvisninger, samt diagram at hækle efter.

Jeg får:
Garnet kvit og frit.
Retten til selv at bestemme navnet på den færdige mandala (forslag modtages dog gerne!).
Jeg beholder alle rettigheder til opskriften på den færdige mandala.

Sådan gør du:
Send en mail til mig hvor du fortæller mig at du gerne vil sponsorere en #Mamidala, så tager vi den derfra.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig!

Eksempler

SDM_GA bymami_ga_juletrae-01-01adventsgiveawaybymami giveaway konkurrence vind hækle hæklet hæklenåle knitpro Adventsgaver2015-01